Home

Muzikale Fietsroute
Muziek op het Hoogeland


zondag 6 oktober 2019, aanvang 11.00 uur,
laatste optreden om 16.00 uur


De Muzikale Fietsroute met wederom de mooie locaties en een keur aan musici. Toegang is gratis


Dit tweejaarlijkse muziekfestival vindt plaats binnen de gemeente Hogeland.

Voor de zevende keer organiseren de Stichting Rottumer Kerk en de Stichting Nicolaaskerk Oldenzijl een muzikale fietsroute waarin u kennis kunt maken met het Hoogeland, zijn rijke historie en prachtige landschap, omlijst door een grote diversiteit aan muziek.

In tien historische kerken zijn op ieder heel uur verschillende soorten muziek te beluisteren, gespeeld door musici afkomstig uit de regio. Een optreden duurt ca. 20 minuten.

Al fietsend van de ene naar de andere kerk geniet u van het prachtige Hoogelandster wierdenlandschap met de kenmerkende, kleine, pittoreske dorpjes, de weidse landschappen en fantastische luchten. De lengte van de totale route is ongeveer 30 km.

Op het programma staat meer dan op één dag te volgen is, klik hier voor het programmaboekje, daarmee kunt u uw eigen muziekroute samenstellen.


Let op: in het papieren programmaboekje bij het overzicht voorop staat bij de kerk van Oldenzijl en de doopsgezinde kerk Uithuizen een wisseling van Mja Mera en Cycle 4 Nature.Powered by webXpress